Партньори

 „Крю Менинг България“ осигурява професионално подбрани и подготвени специалисти за всички позиции на товарни кораби (танкери, контейнеровози, газовози, бълкери, Ро-Ро и др.), офшорни кораби, яхти, презокеански и речни круизни кораби.
 
Занимаваме се с планиране и управление на екипажа, наемането и обучението му, също така извършваме свързаните с това административни и счетоводни дейности, заплати и т.н.
 Ангажираме се и с пътуването на наетия персонал до и от пристанищата, в които му започва и приключва договора. Ние работим директно с авиокомпаниите и като техни дългогодишни партньори, получаваме едни от най-добрите цени и отстъпки на самолетни билети.
 
Ние притежаваме личен опит и задълбочени познания за характера на работните места и работата на модерните морски съдове, както и за спецификите при формиране на морските екипажи.  Кандидатите ни отговарят на Международната конвенция за подготовка, освидетелстване на моряците и носенето на вахтена служба (STCW) и при подбора на екипажите проверяваме много внимателно, както наличието и валидността на свидетелствата и сертификатите за правоспособност, компетентност и квалификация, така и съответствието на натрупания професионален опит според предварително зададените изисквания на компаниите.
 
Кандидатите за работа от България, картотекирани в нашата база данни, получават сериозна професионална подготовка в средните морски училища в Бургас и Варна и във високо оценяваните от браншовите среди- Висше военноморско училище „Никола Вапцаров“ и Технически университет във Варна.  
 
Преминават през програми за практиканти и стажанти по корабоплаване и корабоводене, корабни машини и механизми, електрообзавеждане на кораби и т. н. Така те формират практически умения и навици и се оформят като отлични професионалисти, които могат да реагират адекватно на динамично променящите се условия в морето.
 
Продължават подготовката си в различни форми на квалификация и преквалификация, като актуализират знанията си и се подготвят за работа на модерните плавателни съдове при завишени изисквания. Имат сертификати за работа на съответните позиции и добри езикови умения (английски, руски, френски и др.).Средните и висши командни чинове и кандидатите за работа на круизни кораби са с достатъчно опит и доказани способности.
 
Свържете се с нас за комплектоването на екипажите си, както и за осиуряването на добре подготвени висококвалифицирани кадри за отделни позиции.
 
В процеса на работа с кандидатите ги опознаваме, което ни позволява да изберем не само подготвени специалисти, но и хора с високи цели и мотивация за постигането им. Държим на проявено чувство за отговорност и умение за вземане на решения, способност за работа под напрежение, добра комуникативност и умения за общуване. Оценяваме позитивните, дружелюбни и отзивчиви кадри, които лесно се сработват и работят добре в екип.
 
 
Богата база от данни за потенциални кандидати
В постоянен контакт сме с морските специалисти от региона, за да можем да реагираме бързо, когато имате нужда от тях. Следим задълбочено професионалната им подготовка и опит, наличието и валидността на необходимите сертификати, развитието на кариерата им, затова сме убедени, че те отговарят на най-високите стандарти на модерното корабоплаване и на специфичните ви изисквания, и спокойно можете да им се доверите.
 
 
Опитен и мотивиран екип с високи цели
Екипът на „Крю Менинг България“   има натрупан успешен опит в подбора и администрирането на международен персонал и за други сфери на дейност, като с годините сме се доказали, като надеждни партньори, за което свидетелстват съответните препоръки от доволни клиенти.
 
Наша цел е нуждите на кандидатите и на работодателите да бъдат максимално удовлетворени. Подхождаме отговорно към задълженията си, а именно – да установим взаимноизгодно сътрудничество между този, който предлага, и онзи, който търси работа.
 
Работим професионално и експедитивно
Амбицирани сме бързо да се утвърдим сред водещите менинг компании с професионално и коректно изпълнение на поетите ангажименти, с използване на иновативни подходи и методи за подбор на персонала и умело прилагане на международните морски стандарти.
 
 
Удовлетворяваме максимално потребностите ви
Това означава, че се стараем да изберем най-добрите и мотивирани кандидати за всяка длъжност. Така удовлетворяваме максимално вашите изисквания и осигуряваме на компанията ви по-добра ефективност и производителност, а на нашите специалисти – отлични възможности за реализация и кариерно развитие.
 
Крю Менинг се ангажира преди качването на борда на кораба, задължително отново да провери документите на всеки един кандидат като: международен паспорт, моряшки паспорт, STCW сертификати, допълнителни документи и сертификати според длъжността, ранга, допълнителни документи и курсове според конкретните изискванията на работодателя и се увери, че тяхната валидност покрива продължителността на договора.
 
Крю Менинг си партнира с лицензирани медицински центрове профилирани в работата си с морски кадри. Те са одобрени от Министерството на здравеопазването и Българска морска администрация за извършването на медицински и физически прегледи, тестове за алкохол, наркотици и поставянето на допълнителни ваксини при необходимост.